I'd rather dance with you

Se videon, lär dig dansen

image4

Befruktningsgnagare

Jag reflekterade idag över att jag saknar killinggängets hemsida Spermaharen. Jag har inte än hittat någon hemsida som klarar av att producera sån fruktansvärt onödig och hysterisk humor. Vill man ha nånting gjort får man väl göra det själv. Hmmm... analkaninen?

Strange Days

Min dygnsrytm är för närvarande helt uppfuckad. Det beror till stor del på att jag jobbar natt, vilket i och för sig inte gör det så konstigt att jag sover på dagarna, men det känns ändå konstigt att systematiskt sova så dåligt. Bara tre veckor kvar nu...

Jag blir så arg...

Jag blir ofta arg och irriterad (på ett väldigt gemytligt sätt om jag får säga det själv) på olika ting och företeelser. Just nu är jag arg på att dvd skivor kostar så mycket och på en väldigt störande liten flärp på blogg.se. Nu när jag tänker efter är jag nog också lite arg över att jag måste och jobba snart.

Jag blir så less

Jag är oerhört svag för allt som företag sätter etiketten "collectors edition" eller "limited" på. Jag vet självklart om att jag blir lurad när jag t.ex. köper Dörrarnas samlingsbox för alldeles för mycket pengar för att rättfärdiga det.
image3

Just nu trånar jag efter Blade Runner: Final Cut som kommer i september. Den kommer innehålla i princip alla olika klippningar av filmen som hittills kommit. DESSUTOM kommer den innehålla en ny DEFINITIV version av Ridley Scotts mästerverk från 82. Förutom alla dessa godsaker kommer den här bonanzaboxen säkert innehålla en massa annat extramaterial som jag absolut inte behöver men bara måste ha.
Jag blir så less på mig själv.

Alla dessa laster


hopp
En av de saker som jag troligtvis kommer bajsa ur mig här kommer att kretsa kring ett av mina stora intressen; råa jeans. Av någon rolig anledning så trillade jag in på fenomenet att "slita" jeans själv för några år sedan och därför
spenderar jag nu alldeles för stor del av mitt liv med att titta på jeans och göra konstiga saker i dem. Att ge ett uttryck för denna besatthet (annat än på forum med likasinnade) ser jag som något hälsosamt.


Devour

Jag har ett ganska grundligt sätt att lyssna på musik. Jag förtär en grupp/artist åt gången. Senaste projektet har varit White Stripes och nu behöver jag ny musik att sluka.

Övriga idioter

Som sagt så behövde jag lite moraliskt stöd för att genomföra det här bloggprojektet där ställde min syster och hennes kompis upp. Deras bloggar finns att beskåda här:

http://annsande.blogg.se/

http://oaktree.blogg.se/

Idiots travel in packs

Pining for the fjords

Till slut har jag (genom en pakt) tagit mig modet att skaffa en blogg och nu har till slut även jag fallit i detta förrädiska träsk som bloggandet utgör.
Här kommer jag skriva allt möjligt skräp som jag får för mig att jag behöver skriva av mig. Slutprodukten kommer förhoppningsvis att bli ett underbart inferno av meningslösa ytligheter förpackade i ett omslagspapper av ett sällan skådat djup och eftertanke.

RSS 2.0
Clicky Web Analytics Clicky