Superbarndom

Barndomar kan vara alltmämnt crazy på många sätt men det finns en viktig grej som avgör vilken sorts barndom man hade. Antingen förekom Super Mario ganska frekvent eller så gjorde han inte det. Jag har inte riktigt kommit fram till vad det här leder till men jag är övertygad om att det är mer eller mindre ödesavgörande...

image7


Fortsättning följer...

Tiamat

Jag har efter ett tags arbetande insett att mitt favoritsätt att jobba är att bygga upp ett djuriskt kaos för att sedan tämja det till något som ser någorlunda bra ut


image6

Grupparbeteshelvetet

Jag har aldrig haft mycket för grupparbeten. Jag gillar att jobba själv. Arbetet blir överskådligare och jag behöver bara ha koll på mig själv. Just nu är det MYCKET grupparbeten.
Men jag antar att det också är något man ska lära sig hantera...

En rolig sak som hände igår var att Nordea till slut lärt sig att jag sa upp mitt Swedbankkonto för snart ett år sedan, så nu fick jag lönen till min nya adress (också duktigt!!) tre-fyra dagar tidigare än vanligt.

Continue?

Fortsätter på samma tema. Varje sak du redan visste ger en nördpoäng!


101 things you did'nt know about video games



57 saker vi vet för att vi spelat

Vem sa att man inte lär sig saker av Tv/datorspel?

http://www.gamerhelp.com/article_viewer.cfm?article_id=129180&type=feature

Delmål avklarat!

Jag håller på att ladda upp för konsert med Feist den andra oktober på Cirkus nu och en del i denna uppladdning har varit att inte lyssna på nåt annat än den skönsjungande kanadensiskan, vilket är ganska svårt. Ikväll har jag dock hört igenom hela hennes diskografi. Känns som ett steg i rätt riktning!
image5

Återuppståndelsen...

Efter att ha flyttat söderut och racklat lite med användarnamn på blogg.se så har jag till slut tagit mig in igen och tänker nu försöka kickstarta bloggen till liv igen... vi får väl se hur länge det håller i sig.

Ikväll har jag varit på en debatt kring "brännhet bibeltolkning" med anledning av den debatt som (i min mening) Sven-Gunnar Hedin dragit igång kring en artikel i magasinet "STHLMSLIV". För den som vill läsa mer går det att göra på farbroderns blogg: http://justnu.blogg.se/

En överlag ganska tam debatt men jag känner att jag vill dela med dig av den riktiga guldklimpen som Jesper Svartvik (som också närvarade) fick in som slutkläm på debatten. Svartvik menade (apropå att bibeln är uppbyggd av si och så många böcker och brev) att man kanoniserat mångfald.
Tänkvärt och mycket klokt!



RSS 2.0
Clicky Web Analytics Clicky