Torsdag igen...

...vilket gör att man inte riktigt är så sugen på att äta eftersom man suttit i dryga två och en halv timma och fått höra om all skit som finns i maten vi stoppar i oss. Är det inte dolda genmodifikationer så är E621.
Det självklara i att allt detta görs för att främja vår marknadsekonomiska ställning och för att kissa på alla som har det sämre ekonomiskt ställt än vi i väst gör att man än en gång funderar vart fan vi är på väg.

Kommentarer
Postat av: M

låter som min fredag. vaknade efter max två timmars sömn för ett par timmars föreläsning om relativism och västerlänningars omedvetet imperialistiska läggning när vi ska lära oss om andra kulturer än vår egen. är dock mkt glad att jag i alla fall inte har riktigt samma kulturella belastning som mina brittiska kurskamrater. jag har åtminstone inte växt upp i världens f.d. största kolonialmakt där skolbarnen fortfarande bara kan ett språk och växer upp i tron att just deras lands historia är så sjukt mycket intressantare och viktigare än alla andra länders. leve den svenska jantelagen!

2007-11-24 @ 19:47:00
Postat av: M

okej, var kanske inte riktigt tydligt hur det var länkat till ditt inlägg...

det var rätt deprimerande relativismföreläsningar i alla fall, delvis om hur vi (som du sade) kissar på människor i andra länder och jag satt där och funderade på om det inte är lika bra att skita i alltihop ändå.

2007-11-24 @ 19:58:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Clicky Web Analytics Clicky